400 g jauhelihaa

1 sipuli

500 g porkkanoita

1 tl inkivääriä

1,2 l vettä

8 kokonaista maustepippuria

2 tl suolaa

2 laakerinlehteä

1 tlk (400g) tomaattimurskaa

2 dl punaisia linssejä

2,5 dl Kolmen juustonkermaa

1,5 tl kuivattua persiljaa

Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja kuullota. Lisää kuutioidut porkkanat ja kuumenna muutama minuutti. Lisää inkivääri, vesi, maustepippurit, suola, laakerinlehdet ja tomaattimurska. Huuhdo linssit siivilässä kylmällä, juoksevalla vedellä ja lisää kattilaan. Anna kiehua kannen alla noin 30 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita vielä persilja joukkoon.

Ohje Valiolta.