479304.jpg

400 g jauhelihaa

1 sipuli

1 pss (750g) Apetit juustokermaperunoita tai 700-1000 g peruna-sipulisekoitusta

1 prk Creme bonjour Cuisinea

2 dl ruokakermaa

suolaa, mustapippuria, grillausmaustetta, valkopippuria, paprikamaustetta

Ruskista jauheliha esim. wokpannussa, lisää perunat ja kääntele kunnes perunat saavat hieman väriä. Lisää Creme bonjour, kerma ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen tunnin ajan.

Edit:

Tein tätä taas, käytin perunoina Apetit valkosipuliperunoita. Creme Bonjour Cuisine ei ollut kaapissa, korvasin sen 150g Creme Fraichea ja kermaa laitoin tällä kertaa 2,5dl. Mausteita laitoin hiukan enemmän kun ei ollut tuota Cuisinea makua antamassa.

947836.jpg