Pohja:
100 g margariinia
3 dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
½ dl vettä
Täyte:
n. 300 g kanasuikaleita
1 sipuli
suola, pippuri, paprikajauhe, persilja
150 g Creme Fraichea
n. 100 g juustoraastetta
Sekoita pehmeään rasvaan kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää vesi ja sekoita nopeasti sekaisin. Painele vuoan pohjalle ja reunoille. Laita 200 asteiseen uuniin 10 minuutiksi. Ruskista kanasuikaleet ja leikkaa ne veitsellä pienimmiksi. Nosta takaisin pannulle ja kuullota rinnalla hienonnettua sipulia. Lisää kaikki muut mausteet paitsi persilja. Lisää ranskankerma ja kuumenna kiehuvaksi. Ota pois levyltä ja lisää persilja sekä reilu puolet juustoraasteesta. Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele loppu juusto päälle. Laita takaisin uuniin n. 20 minuutiksi.
Kommentit