Pohja:
200 g Digestive-keksejä
70 g margariinia sulatettuna
Täyte:
2 dl vispikermaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl sokeria
0,5 tl vanilliinisokeria
n. 120 g Turkinpippuri-rouhetta
1 prk maitosuklaavanukasta
4 liivatetta
Murenna keksit ja sekoita voisula joukkoon. Painele irtopohjavuokaan. Laita liivatteet kylmään veteen 5-10 min. Sekoita tuorejuusto, sokerit, salmiakkirouhe ja vanukas sekaisin. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita juustoseokseen. Sulata puristetut liivatelehdet 0,5 dl vettä ja sekoita hyvin kerma-juustoseokseen. Kaada irtopohjavuokaan keksien päälle ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Koristele esim. turkinpippurirouheella ja salmiakkisuklaa-paloilla.
Kommentit