717402.jpg

Pohja:

200 g Digestive-keksejä

70 g margariinia sulatettuna

Täyte:

2 dl vispikermaa

200 g maustamatonta tuorejuustoa

0,5 dl sokeria

0,5 tl vanilliinisokeria

n. 120 g Turkinpippuri-rouhetta

1 prk maitosuklaavanukasta

4 liivatetta

Murenna keksit ja sekoita voisula joukkoon. Painele irtopohjavuokaan. Laita liivatteet kylmään veteen 5-10 min. Sekoita tuorejuusto, sokerit, salmiakkirouhe ja vanukas sekaisin. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita juustoseokseen. Sulata puristetut liivatelehdet 0,5 dl vettä ja sekoita hyvin kerma-juustoseokseen. Kaada irtopohjavuokaan keksien päälle ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään. Koristele esim. turkinpippurirouheella ja salmiakkisuklaa-paloilla.