707930.jpg

Pohja:

120 g Digestive-keksejä

50 g voita

Täyte:

1,5 dl vispikermaa

150 g maustamatonta tuorejuustoa

n. ½ prk vaniljarahkaa

½ dl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

2-3 dl pakastemansikoita

4 liivatetta

½ dl punaista mehua

Pilko keksit muruiksi ja sekoita sulatettu rasva joukkoon. Painele irtopohjavuoan (n. halk. 15cm) pohjalle. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto, rahka ja sokerit. Sulata mansikoita hieman ja soseuta ne tehosekoittimessa, sekoita juustoseoksen joukkoon. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 min, sulata ne sitten kiehuvaan mehuun. Anna jäähtyä hetki. Sekoita juustoseos kermavaahdon joukkoon, ja sekoita sitten hyvin liivateseos vielä joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.