Pohja:
2 dl vettä
5 dl vehnäjauhoja
½ pss kuivahiivaa
½ tl suolaa
4 rkl öljyä
Täyte:
1 tlk tomaattipyrettä
ketsuppia
yrttisekoitusta
400 g jauhelihaa
1 sipuli
2 tomaattia
suolaa, pippuria, paprikajauhetta, valkosipulimaustetta, oreganoa
n. 150 g juustoraastetta
Kuumenna vesi reilusti kädenlämpöiseksi (n. 42 astetta). Sekoita veteen jauhot, hiiva, suola ja öljy ja anna kohota kulhossa peitettynä n. 15 min. Kauli leivinpaperin päällä uunivuoan kokoiseksi levyksi ja kohota liinan alla 20 min. Ruskista jauheliha, lisää kuutioitu sipuli ja tomaatit. Mausta. Levitä kohonneen pohjan päälle pyre ja ketsuppia, ripottele päälle yrttisekoitusta. Levitä jauhelihaseos päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle. Paista 250 asteessa 12-15 min.
Kommentit