698119.jpg

175 g valkosuklaata

1 l mansikkajäätelöä

½ l vaniljajäätelöä

2 dl pakastemansikoita

3 rkl ananasmehua

½ dl tomusokeria

Voitele silikonivuoka ruokaöljyllä, pyyhi ylimääräinen öljy pois. Sulata suklaa ja levitä vuokaan pyöritellen vuokaa. Laita pakastimeen 5 minuutiksi. Soseuta mansikat, mehu ja sokeri tehosekoittimessa. Laita vuoan pohjalle mansikkajäätelöä ohut kerros, sitten hiukan mansikkakastiketta. Laita sitten vaniljajäätelöä kerros ja taas kastiketta ja jatka näin kunnes vuoka on täysi. Peitä kelmulla ja laita pakastimeen seuraavaan päivään. Irrota vuoka päästämällä ilmaa vuoan ja suklaan väliin joka puolelle, kumoa lautaselle ja ota vuoka varovaisesti pois. Voit koristella tuoreilla mansikoilla, itse en ehtinyt ostaa niitä.

Ohje on Sekasopan Marielta, kiitos hänelle!