200 g Suklaa-cookies-keksejä
70 g rasvaa
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk maitorahkaa
0,5 dl sokeria
Dumle-karkkeja
2 Daim-patukkaa
100 g maitosuklaata
5 liivatetta
2 dl vispikermaa
Hienonna keksit ja sekoita sula rasva joukkoon. Levitä irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita tuorejuusto, rahka, sokeri ja sulatetut suklaat. Vatkaa kerma vaahdoksi. Liota liivatteita 5-10 minuuttia kylmässä vedessä, purista kuivaksi ja sulata tilkkaan kiehuvaa vettä. Kaada hyvin sekoittaen suklaa-juustoseokseen. Lisää kermavaahto ja kaada vuokaa. Laita kylmään seuraavaan päivään.
Daim-suklaata ei kannatakaan sulattaa (menevät isoksi köntiksi kun lisää ne viileään juustoseokseen) vaan leikata pienempiin paloihin ja sekoittaa ne joukkoon. Pahoittelen huonoa kuvaa!
Kommentit