616434.jpg

200 g Suklaa-cookies-keksejä

70 g rasvaa

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

1 prk maitorahkaa

0,5 dl sokeria

Dumle-karkkeja

2 Daim-patukkaa

100 g maitosuklaata

5 liivatetta

2 dl vispikermaa

Hienonna keksit ja sekoita sula rasva joukkoon. Levitä irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita tuorejuusto, rahka, sokeri ja sulatetut suklaat. Vatkaa kerma vaahdoksi. Liota liivatteita 5-10 minuuttia kylmässä vedessä, purista kuivaksi ja sulata tilkkaan kiehuvaa vettä. Kaada hyvin sekoittaen suklaa-juustoseokseen. Lisää kermavaahto ja kaada vuokaa. Laita kylmään seuraavaan päivään.

Daim-suklaata ei kannatakaan sulattaa (menevät isoksi köntiksi kun lisää ne viileään juustoseokseen) vaan leikata pienempiin paloihin ja sekoittaa ne joukkoon. Pahoittelen huonoa kuvaa!