597834.jpg

400 g jauhelihaa

1 sipuli

1 paprika

1 tlk kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa (tai tomaattimurskaa)

1 tl suolaa

1 tl oreganoa

½ tl mustapippurirouhetta

75 g pakastepinaattia

2 dl maitoa

150 g juustoraastetta

6 dl pastaa (vettä + suolaa keittämiseen)

Ruskista jauheliha ja lisää sipuli. Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Lisää jauhelihan joukkoon kuutioitu paprika, pienemmäksi survotut tomaatit nesteineen, pinaatti, maito ja juustoraaste. Keitä kunnes pinaatti on sulanut joukkoon, mausta. Kaada keitetty pasta voideltuun uunivuokaan ja sekoita kastike joukkoon. Paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Ohjeen löysin Yhteishyvän Ruokamaailma -lehdestä, jota hieman muokkasin.