494983.jpg

300 g kanasuikaleita

suolaa, mustapippuria, grillausmaustetta, paprikamaustetta

250 g peruna-sipulisekoitusta

250 g juuressuikaleita

1 pss Apetit ruohosipuliperunoita

2 dl maitoa

öljyä

Laita tilkka öljy kuumenemaan suureen pannuun, kaada peruna-sipulisekoitus ja juuressuikaleet pannulle ja kääntele niitä hetki. Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen vähintään 10 minuuttia. Kypsennä ruohosipuliperunat mikrossa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää perunat juureksien joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna toisella pannulla myös tilkka öljyä ja kypsennä kanasuikaleet siinä. Mausta suolalla, pippurilla, grillausmausteella ja paprikajauheella. Tarjoa halutessasi kastikkeen kanssa, itse tein Knorrin valmiin kermakastikkeen.