535424.jpg

Pohja:

200 g digestive-keksejä murustettuna

75 g margariinia sulatettuna

Täyte:

1 prk suklaavanukasta

2 dl banaanijogurttia

2 dl maitorahkaa

2,5 dl vispikermaa

1 dl sokeria

2 banaania

5 liivatetta

Sekoita keksimurut ja sulatettu rasva keskenään ja levitä tasaisesti leivinpaperilla peitetyn irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sekoita vanukas, jogurtti, rahka, sokeri ja soseutetut banaanit keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kuumenna tilkka vettä ja liota liivatteet siihen, anna jäähtyä hetki. Kaada liivateseos ohuena nauhana hyvin sekoittaen banaaniseokseen. Lisää kermavaahto varovasti sekoittaen. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä mielellään seuraavaan päivään.

Tuo nimi ja ikä on pursotettu Fazer Minut Block -suklaalla.

Ohje on peräisin Vilijaanan sivuilta!