430242.jpg

400 g Pirkka naudan paistijauhelihaa

1 tlk (420 g) Pirkka-pastakastiketta, tomaatti – valkosipuli

1 ps (500 g) Pirkka-valkosipuliperunoita (pakaste)

1 tlk (200 g) Pirkka fetajuustokuutioita suolavedessä

2 dl Pirkka-ruokakermaa

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää pastakastike. Voitele uunivuoka. Levitä valkosipuliperunat, jauhelihakastike ja fetajuustokuutiot uunivuokaan muutamaan eri kerrokseen niin, että päällimmäiseksi jää valkosipuliperunakerros. Kaada lopuksi ruokakerma perunoiden päälle. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 1 tunti.

Itse käytin Apetit Valkosipuliperunoita,jossa oli paksuja perunasuikaleita, ja tiedä sitten johtuiko juuri tästä, että moussaka oli uunissa noin 2,5 tuntia!!! Perunat eivät vain meinanneet kypsyä. Mutta kyllä kannatti odottaa sillä oli todella hyvää! Ohje on Pirkan sivuilta peräisin. Kuvassa on lisäksi jäävuorisalaattia ja fetajuustokuutioita.