1250523463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Taikina:

250 g margariinia

1 prk maitorahkaa

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

1,5 dl vettä

1 kasvisliemikuutio

1,5 dl soijarouhetta

suolaa, mustapippuria, grillausmaustetta

sipulikuutioita (pakaste)

ketsuppia

Vatkaa rasva ja maitorahka sekaisin, lisää vehnäjauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe. Laita kelmun sisään ja kylmään täytteen valmistumisen ajaksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi liemikuution kanssa, lisää soijarouhe ja anna turvota n. 20 minuuttia kunnes nestettä ei enää ole. Lisää sipulikuutiot, ketsuppi ja mausteet ja anna tarvittaessa jäähtyä vielä vähän aikaa. Jaa taikina 2 osaan ja kauli levyiksi, levitä täyte päälle ja pyöritä rullalle. Leikkaa n. 1 cm:n levyisiä paloja ja nosta leivinpaperin päälle uunipellille leikkauspinta ylöspäin, paina kämmenellä varovasti paloja hiukan kasaan. Voitele munalla ja paista 225 asteessa n. 20 minuuttia.