1250013826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250013772_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

100 g margariinia
1 rkl sokeria
2 rkl vettä
2,5 dl vehnäjauhoja

Kiisseli:

5 dl maitoa
1 dl maissijauhoa (Maizena)
1 dl sokeria
4 keltuaista
1 sitruunan mehu ja kuori (0,5 dl sitruunamehua)

Marenki:

4 valkuaista8 rkl sokeria

Vatkaa sokeri ja margariini, lisää jauhot sekä vesi. Painele irtopohjavuoan pohjalle, sekä reunoille. Paista pohjaa 200 asteessa noin 15 min. Valmista sillä välin kiisseli. Sekoita maissijauho kylmään maitoon, lisää myös sokeri. Keitä miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes kiisseli on sopivan kiinteä. Sekoita joukkoon keltuaiset sekä sitruunan mehu + kuori. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Levitä kiisseli pohjan päälle, lisää myös marenkivaahto. Paista vielä joitain minuutteja, kunnes pinta on kauniin värinen (n. 10min).

Ohje on Ewelyniltä!