1250523203_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3 pss paahtoleipää

Kalkkunatäyte:

300 g kalkkunaleikkelettä kuutioituna

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

n. 2,25 dl kermaviiliä

suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta

Juustotäyte:

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

150 g juustoraastetta

150 g ranskankermaa

1 maustekurkku pieninä kuutioina

ripaus mustapippuria

Kostutus:

kasvislientä

Kuorrutus:

1 prk pippurituorejuustoa

150 g ranskankermaa

Koristelu:

ohutta kalkkunaleikkelettä

kurkkua

kirsikkatomaattia

viinirypäleitä

Sekoita täytteiden aineet keskenään. Leikkaa leivistä kuoret pois ja levitä tarjoiluastialle 2x4 riveihin. Kostuta leivät liemellä ja levitä puolet kinkkutäytteestä, tee seuraava rivi samalla tavalla, laita vain tällä kertaa juustotäytteestä puolet. Jatka näin seuraavat 2 väliä ja levitä päälle vielä kerros leipiä ja kostuta myös ne. Voit tässä vaiheessa laittaa kakun maustumaan kylmään. Sekoita pippurituorejuusto ja ranskankerma ja levitä kakun reunoille ja pinnalle ja koristele haluamallasi tavalla.