3 pss paahtoleipää
Kalkkunatäyte:
300 g kalkkunaleikkelettä kuutioituna
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
n. 2,25 dl kermaviiliä
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta
Juustotäyte:
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
150 g juustoraastetta
150 g ranskankermaa
1 maustekurkku pieninä kuutioina
ripaus mustapippuria
Kostutus:
kasvislientä
Kuorrutus:
1 prk pippurituorejuustoa
150 g ranskankermaa
Koristelu:
ohutta kalkkunaleikkelettä
kurkkua
kirsikkatomaattia
viinirypäleitä
Sekoita täytteiden aineet keskenään. Leikkaa leivistä kuoret pois ja levitä tarjoiluastialle 2x4 riveihin. Kostuta leivät liemellä ja levitä puolet kinkkutäytteestä, tee seuraava rivi samalla tavalla, laita vain tällä kertaa juustotäytteestä puolet. Jatka näin seuraavat 2 väliä ja levitä päälle vielä kerros leipiä ja kostuta myös ne. Voit tässä vaiheessa laittaa kakun maustumaan kylmään. Sekoita pippurituorejuusto ja ranskankerma ja levitä kakun reunoille ja pinnalle ja koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit