1247079754_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

150 g margariinia

1 dl sokeria

3 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Täyte:

tuoreita kirsikoita

1 pss vaniljakiisseli-aineksia

2,5 dl maitoa

1 prk kermaviiliä

0,5-1 dl sokeria

2 munaa

Marenki:

2 valkuaista

0,5 dl sokeria

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää loput keskenään sekoitetut aineet. Levitä taikina piirakkavuokaan. Poista kirsikoista kivet ja puolita ne ja levitä pohjan päälle. Vatkaa kiisseliainekset maidon joukkoon hyvin ja laita kylmään täytteen 5-10 minuutiksi. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada kirsikoiden päälle. Paista 200 asteessa n. 35 minuuttia. Vatkaa valkuaiset ja sokeri vaahdoksi, levitä piirakan päälle ja paista vielä n. 10 minuuttia, kunnes marenki saa hieman väriä.