24 kpl paahtoleipää
Kostutus:
n. 5 dl liha- tai kasvislientä
Täyte:
200 g tomaatti-basilikatuorejuustoa
300 g kinkkukuutioita
1 maustekurkku hienonnettuna
1 prk kermaviiliä
Kuorrutus:
200 g tomaatti-basilikatuorejuustoa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
vajaa 1 prk kermaviiliä
Koristelu:
kinkkuleikkelettä
kurkkua
kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä
Leikkaa leivistä reunat pois ja levitä 3x4 riveihin leivinpaperin ja kelmun päälle ja kostuta liemellä. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä leipien päälle. Kääri leivinpaperin ja kelmun avulla rullalle. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja levitä rullien päälle ja koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit