2062906.jpg
1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl currya
3 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
3 rkl tomaattipyreetä
1 kanelitanko (laitoin jauhettua)
1 tl kardemummaa
1 tlk säilöttyjä kikherneitä
3 dl ruokajugurttia (laitoin ranskankermaa)

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota sipulit öljyssä ja lisää curry. Lisää vesi, liemikuutio, tomaattipyree, kaneli ja kardemumma. Anna hautua hiljalleen noin 10 minuuttia. Valuta vesi kikherneistä ja lisää joukkoon. Hauduta vielä 10 minuuttia. Sekoita jugurtti joukkoon ja kuumenna, mutta älä keitä enää. Tarjoa riisin kanssa.

Ohje Yhteishyvästä.