2020004.jpg

1 ps (750g) Apetit Peruna & keittokasviksia
1½ l vettä
3 liemikuutioita
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria rouheena
1/2 tl timjamia
2 dl makaroneja tai pätkittyä spagettia
100 g voimakasta sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija)

Paista jauheliha ja mausta se suolalla, mustapippurilla ja timjamilla. Laita pakastekasvikset kiehuvaan veteen, johon olet lisännyt liemikuutiot. Keitä n. 10 minuuttia. Lisää pätkäspagetti ja keitä vielä niin kauan, että spagetti on kypsää. Lisää keittämisen loppuvaiheessa sulatejuusto kuutioina ja jauheliha. Kuumenna sekoitellen, kunnes juusto sulaa.

Kiitokset herkullisesta ja helposta ohjeesta jälleen kerran Miksulle!