1818978.jpg

n. 30 viipaletta vehnäpaahtoleipää ja ruistoastia
Kostutukseen:
kasvislientä
Täyte 1:
n. 10 basilikan lehteä
0,5 prk Flora vispiä
200 g tomaatti-basilikatuorejuustoa
1 dl mozzarellaraastetta
Täyte 2:
0,5 prk Flora vispiä
0,5 kurkku raastettuna ja valutettuna
1 omena raastettuna
150 g fetajuustoa murustettuna
3-4 rkl pestoa
Kuorrute:
2 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk smetanaa
Koristeluun:
kurkkua, kirsikkatomaatteja, mozzarellapalloja, basilikan lehtiä

Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja jaa se kahteen osaan ja sekoita täytteiden aineet keskenään. Kasaa kakku ja laita yhtä täytettä aina kahteen väliin. Laita kylmään maustumaan ainakin pariksi tunniksi. Sekoita tuorejuusto ja smetana keskenään ja levitä kakun päälle ja reunoille. Koristele haluamallasi tavalla.

Ohje on alunperin Marielta!