1572078.jpg
300 g broilerinsuikaleita
1 sipuli
7 dl vettä
1 kanaliemikuutio
2 rkl ketsuppia
1/4 dl öljyä
1 dl vehnäjauhoja
suola, mustapippuri, valkopippuri, paprikajauhe
2 dl ruokakermaa
150 g juustoraastetta
200 g Torino Capelli-pastaa

Ruskista broilerisuikaleet ja sipuli, kiehauta vesi ja sekoita liemikuutio joukkoon. Sekoita öljyyn vehnäjauhot hyvin niin, että öljy imeytyy jauhoihin. Lisää seos veteen ja vatkaa sekaisin, anna kiehua 5 min. Lisää ketsuppi, mausteet ja kerma ja kiehauta. Lisää juustoraaste ja sekoita kunnes juusto on sulanut joukkoon. Laita voideltuun uunivuokaa raaka pasta, broilerinsuikaleet ja kaada kastike päälle ja sekoita hieman. Paista 200 asteessa n. 50 min.

Ohje on Meidän keittokirja-blogista.

Jostain syystä ruoasta tuli kauhean kuivaa, olisi pitänyt laittaa enemmän nestettä tai tehdä kastikkeesta löysempää.