1485156.jpg

1485157.jpg
Pohja:
6 munaa
210 g sokeria
210 g vehnäjauhoja + osa perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kostutus:
mehua
Täyte:
Pirkan lettuhilloa
2 dl vispikermaa
Koristelu:
1 pkt marsipaania
elintarvikevärejä
n. 4 dl vispikermaa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetu kuivat aineet varovasti nostellen. Kaada taikina korppujauhotettuun kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa n. 40 min. Anna jäähtyä. Leikkaa kakkupohja 3 tai 4 osaan. Vatkaa 2 dl vispikermaa vaahdoksi, mausta halutessasi sokerilla ja vanilliinisokerilla. Kokoa kakku ja laita kylmään maustumaan. Vatkaa loppu kerma vaahdoksi ja mausta sekin halutessasi sokereilla. Levitä ohut kerros kermaa kakun päälle ja reunoille. Nosta kaulittu ja maalattu marsipaanilevy päälle. Pursota kermaa reunoille.