1485155.jpg
24 kpl paahtoleipää
Kostutukseen:
lihalientä
Täyte:
200 g ruohosipuli-tuorejuustoa
1 prk kermaviiliä
300 g kinkkukuutioita
1 maustekurkku hienonnettuna
suolaa, mustapippuria, paprikajauhetta
Kuorrutus:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g tomaatti-basilika-tuorejuustoa
vajaa 1 prk kermaviiliä
Koristelu:
palvikinkkuleikkeleitä
kurkkua
kirsikkatomaatteja
viinirypäleitä

Leikkaa leivistä reunat pois. Laita leivinpaperin päälle kelmua ja levitä leivänpalat (12 kpl) niiden päälle 3x4 riveihin. Kostuta lihaliemellä. Sekoita täytteen aineet keskenään ja levitä puolet täytteestä leipien päälle. Kääri leivinpaperin ja kelmun avulla rullalle ja laita kylmään maustumaan muutamaksi tunniksi. Valmista toinen kakku samalla tavalla. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään, käytä kermaviiliä vain sen verran, että saat helposti levitettävää kuorrutetta! Levitä kuorrute kakkujen päälle ja koristele haluamallasi tavalla.