1386224.jpg

Pohja:

n. 200 g Digestive-keksejä

75-80 g rasvaa sulatettuna

Täyte:

200 g maustamatonta tuorejuustoa

1 tlk säilykepersikkaa

0,5-1 dl sokeria

2 tl vanilliinisokeria

2,5 dl vispikermaa

4 liivatetta

2 rkl sitruunamehua + persikan lientä tilkka

Kiille:

2 prk persikkasosetta (esim. Bona tai Piltti)

3 liivatetta + vettä

Koristeluun:

persikanviipaleita

sokerihelmiä

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon rasvasula. Levitä voideltuun irtopohjavuokaan. Soseuta persikat ja sekoita joukkoon tuorejuusto,sokerit sekä vaahdotettu kerma. Liota liivatteita 5-10 min kylmässä vedessä, purista kuivaksi ja sulata kiehuvaan sitruuna/persikkaliemeen. Sekoita liivateseos tuorejuusto-kermaseokseen ja levitä vuokaan tasaisesti. Laita kylmään hyytymään pariksi tunniksi. Liota liivatteita taas kylmässä vedessä, purista ja sulata kiehuvaan vesitilkkaan. Sekoita persikkasoseen joukkoon ja levitä sose vuokaan täytteen päälle mahdollisimman tasaisesti. Hyydytä taas kylmässä pari tuntia ja koristele sitten haluamallasi tavalla.