1281488.jpg

1281495.jpg

Pohja:

200 g Digestive-keksejä

75 g margariinia

Täyte:

5 liivatetta + vettä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

0,5-1 dl sokeria

1-2 tl vanilliinisokeria

1 prk kuningatar-sosetta (esim. Piltti tai Bona)

100 g valkosuklaata

2,5 dl vispikermaa

Murskaa keksit, sulata rasva ja sekoita se keksimurujen joukkoon. Painele voidellun irtopohjavuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen 5-10 min. Sekoita tuorejuusto ja sokerit, ja jaa annos kahteen eri kulhoon puoliksi. Sekoita toiseen kuningatarsose ja toiseen sulatettu valkosuklaa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita puolet kuningatarseokseen ja puolet suklaaseokseen. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja lisää puristetut liivatteet sekoittaen joukkoon. Anna jäähtyä hetken aikaa ja sekoita sitten aina puolet seoksesta molempien täytteiden joukkoon. Levitä valkosuklaaseos ensin vuokaan ja sen päälle kuningatarseos. Laita hyytymään kylmään ainakin muutamaksi tunniksi.