½ pkt lenkkimakkaraa kuutioina
1 sipuli hienonnettuna
1 pieni paprika kuutioina
muutama viipale suolakurkkua kuutioina
100 g Creme Bonjour Hell -tuorejuustoa
suolaa, pippuria, paprikajauhetta
Kuumenna tilkka öljyä pannulla ja kääntele makkarakuutioita kunnes saavat väriä. Lisää sipuli, paprika ja suolakurkku ja anna hautua n. 10 min. Sulata tuorejuustoa joukkoon ja mausta. Tarjoa esim. nuudelien kanssa.
Tuosta aikaisemmasta tulisesta muhennoksesta tuli kommenttia, että mikä tuosta muka tulisen tekee. No sen on tietysti jokaisen oma makuasia, mutta omaan makuuni jo tuo pelkkä Hell-tuorejuusto tekee tulisen. Mutta jos se ei jollekin riitä niin ruokaan voi tietysti lisätä esim. chiliä. Ne, jotka ovat tuota kyseistä tuorejuusto maistaneet, niin laittakaapa kommenttia miltä se teidän makuhermoonne vaikuttaa. Aloin nimittäin miettiä onko minulla sitten jotenki herkkä ja tottumaton makuaisti vaikka tulisesta ruoasta pidänkin.
Kommentit