300 g kanasuikaleita
1 sipuli hienonnettuna
1 prk ananasmurskaa
1 pss Old El Paso -mausteseos Creamy
2 dl maitoa
100 g Creme Bonjour Hell -tuorejuustoa
4 tortillaa
150-200 g juustoraastetta
Kypsennä kanasuikaleet öljytilkassa, lisää sipuli ja kääntele muutaman minuutin ajan. Valuta ananasmurska ja sekoita se sekä mausteseos kanan joukkoon. Lisää maito ja keitä miedolla lämmöllä 5 min. Lisää tuorejuusto ja sekoittele kunnes juusto on sulanut joukkoon. Lado uunivuokaan ensin tortilla, sitten kanakastiketta ja ripottele päälle hiukan juustoraastetta. Sitten toinen tortilla jne. Jätä päälimmäiseksi reilusti juustoraastetta. Paista 225 asteessa 10-15 min.
Idea saatu Hellapoliisilta.
Tein myös menneellä viikolla vastaavan jauhelihatäytteellä, kuvista tuli tosi huonot joten laitan vain ohjeen tähän:
400 g jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 pss Taco-mausteseosta
1 prk tomaattimurskaa
Ruskista jauheliha, lisää sipulit ja anna niiden pehmetä hetki. Lisää mausteseos ja murska. Anna kiehua n. 20 min, kunnes neste on haihtunut lähes kokonaan. Kokoa kuten yllä. Tähän laitoin päälle mozzarellaviipaleita, mutta juustoraaste käy aivan yhtä hyvin.
Kommentit