1047385.jpg

Pohja:

200 g Digestivekeksejä tai Minttudominoja

75 g margariinia sulatettuna

Täyte:

1 prk maustamatonta tuorejuustoa

3 rkl sokeria

½ rkl vanilliinisokeria

1 pss mini-pätkistä

100 g maitosuklaata

1 prk vispikermaa

5 liivatetta + ½ dl vettä

Murusta keksit ja sekoita sulatettu margariini kekseihin. Levitä irtopohjavuoan pohjalle. Hienonna pätkikset esim. monitoimikoeessa ja sulata suklaa. Sekoita tuorejuusto, sokerit ja suklaat keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita se juustoseokseen. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5-10 min, kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata puristetut liivatteet siihen. Sekoita liivateseos täytteen joukkoon hyvin ja levitä vuokaan. Anna hyytyä kylmässä ainakin 2 tuntia.