1090562.jpg

1090565.jpg

Pohja:

2 dl perunajauhoja

3/4 dl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

reilu 1 tl leivinjauhetta

3/4 margariinia sulatettuna (sinistä Keijua)

3/4 dl sitruuna-limemehua

Täyte:

2 prk Go Green Vispiä

1 prk Go Green Vanillaa

1 prk Yosa Ananas -jogurttia

6 rkl sitruuna-limemehua

1 dl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

5 liivatetta + vettä

Kiille:

2 dl sitruuna-limemehua

3 liivatetta

Valmista ensin pohja. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää mehu ja rasvasula. Levitä voidellun irtopohjavuoan pohjalle. Paista 200 asteessa n. 15 min. Jäähdytä. Vatkaa vispikerma ja vaniljakastike erikseen. Yhditä ne sekä jogurtti, mehu ja sokerit. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 min. Kiehauta tilkka mehua tai vettä ja sulata puristetut liivatteet siihen. Sekoita hyvin täytteen joukkoon ja kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle. Laita kylmään ainakin muutamaksi tunniksi että kakku hyytyy. Laita kiilteen liivatteet kylmään veteen 5 min. Kuumenna tilkka mehua kiehuvaksi, sulata puristetut liivatteet siihen. Kaada vuokaan täytteen päälle ja hyydytä kylmässä ainakin muutama tunti.

Pohjan ohje on BB:ltä.