1039955.jpg

Pohja:

8 Digestive-keksiä

n. ½ dl ruokaöljyä

Täyte:

2,5 dl vispikermaa

reilu ½ prk maitorahkaa

n. 1 dl sokeria

1 tl vanilliinisokeria

n. 0,75 dl ananas-mandariinimehua

4 liivatetta + ½ dl ananas-mandariinimehua

Kiille:

3 liivatetta

n. 1,5 dl ananas-mandariinimehua

1 rkl sitruunamehua

Murskaa keksit ja sekoita rasva joukkoon. Levitä voidellun irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita rahka, sokerit ja mehu keskenään. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita se rahkaseokseen. Liota liivatteita 5-10 min kylmässä vedessä. Kuumenna mehu kiehuvaksi ja sulata puristetut liivatteet siihen. Jäähdytä ja sekoita hyvin täytteeseen. Levitä täyte vuokaan ja anna hyytyä ainakin pari tuntia. Liota liivatteita kylmässä vedessä 5 min. Kuumenna ananas-mandariinimehua 0,5 dl ja sulata puristetut liivatteet siihen. Mittaa ensin desin mittaan sitruunamehu, lisää sitten ananas-mandariinimehua kunnes desi on täynnä. Sekoita liivateseos siihen ja kaada se vuokaan. Anna hyytyä taas ainakin pari tuntia.

Kehitin päästä tämän ohjeen, ja maku jäi todella heikoksi. Laitoin kiilteeseenkin tuota sitruunamehua josko se olisi antanut tähän vähän potkua. Kertokaa jos keksitte mitä muuta tähän voisi laittaa makua antamaan.