Pohja:
200 g digestivekeksejä
100g Dominokeksejä
50 g sulatettua voita
Täyte:
2 prk kuohukermaa
1 prk ranskankermaa
1 rasia (200g) maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
6 liivatelehteä
1 pussi Fazerin Wiener nougat crush
1 levy Fazerin lime-valkosuklaata
Koristeluun:
valkosuklaasta veistettyjä lastuja
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele irtopohjavuoan pohjalle tasaisesti. Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi, sekoita joukkoon ranskankerma ja tuorejuusto. Jaa kermaseos kahteen osaan. Sekoita toiseen osaan sulatettu limevalkosuklaa ja puolet liivatteesta, joka on valmistettu pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vuokaan ja laita kylmään n. 30min. Sekoita 100 g Wiener nougat crushista loppuun kermaseokseen. Ripottele loput 50 g rakeista hyytyneen limecuklaaseoksen päälle ja kaada kermaseos päälle, laita kylmään hyytymään vielä pariksi tunniksi.
En saanut sulattetua tuota Wiener nougat crushia, vaan se paakkuuntui täysin. Kakun pinnalle nousi myös nestettä yön aikana, onneksi meni vain oman perheen syötäväksi vanhempieni uuden koiran kunniaksi.
Edit:
Ohjeen alkuperäisellä tekijällä olikin tullut ajatusvirhe tuon Wiener Nougat Crushin kanssa, korjasin tekotavan tuohon ohjeeseen.
Tässä kuva pikku söpöläisestä 5-viikkoisena!
Ohjeen löysin Tiipulta.
Kommentit