702682.jpg

200 g suklaakeksejä (Digestive-keksejä)

50 g voita sulatettuna

2 dl vispikermaa

120 g Fazerin Marianne Crush rouhetta

200 g rahkaa (200 g maustamatonta tuorejuustoa)

5 liivatetta

1dl vettä

400 g pakastevadelmia ja mansikoita

1 dl sokeria

4 liivatetta

1 dl punaista mehua

Murenna keksit ja sekoita voisula joukkoon, painele voidellun irtopohjavuoan pohjalle. Sekoita tuorejuusto, Marianne crush ja vaahdotettu kerma. Liota liivatteita 5 min kylmässä vedessä, purista ylimääräinen vesi pois ja sulata kiehuvaan veteen. Sekoita juustoseokseen hyvin ja kaada keksipohjan päälle vuokaan ja laita kylmään ainakin muutamaksi tunniksi. Sulata marjoja mikrossa hieman, ja soseuta ne tehosekoittimessa sokerin kanssa. Liota liivatteita 5 min kylmässä vedessä ja sulata ne kiehuvaan mehuun. Sekoita marjojen joukkoon hyvin ja kaada vuokaan Marianne-seoksen päälle ja anna hyytyä kylmässä useita tunteja tai yön yli.

Ohje löytyy Fazerin Marianne Crush -pussin kyljestä. Vaihdoin rahkan tilalle tuorejuuston ja suklaakeksien tilalle Digestive-keksit. Täytyy joskus kokeilla tehdä kakku rahkan kanssa, vaikuttaako paljon makuun ja koostumukseen. Mutta hyvää oli näinkin, ei niin kovin makeaa.

702691.jpg