96-112 kpl
2 pkt lehtitaikinalevyjä (yht. 16 levyä)
400 g jauhelihaa
½ pss pakastesipulikuutioita
loraus ketsuppia
suolaa, mustapippurirouhetta, grillausmaustetta
1 prk (200g) pippurimaustettua tuorejuustoa
pizzamaustetta
Ota lehtitaikinalevyt sulamaan erilleen. Paista jauheliha ja sipuli pannulla, lisää ketsuppi ja mausta. Kauli taikinalevyjä hieman pidemmiksi pituussuunnassa. Levitä 2 rkl jauhelihatäytetta kahdeksalle levylle ja kääri rullalle pituussunnassa. Leikkaa 6 tai 7 osaan. Levitä loppuihin kahdekasaan levyyn tuorejuustoa ja ripottele päälle pizzamaustetta. Kääri rullalle ja leikkaa 6-7 osaan. Nosta hyrrät leikattu pinta aina ylöspäin (näin saat kauniimmat pinnan) pellille ja painele sormella hieman kasaan. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
Kuvassa vasemmalla jauhelihahyrrät ja oikealla pizzahyrrät!
Kommentit